top of page

Linda Brinks - Ruiter

IMG-20210624-WA0005.jpg

Met ruim 25 jaar ervaring in het beauty vak geniet ik nog elke dag van mijn werk!

Ik ben in 1995 begonnen als koffiemeisje en opruimhulpje in de lokale kapsalon; al heel vroeg had ik mijn "roeping" gevonden!

Ik heb als Top-Hairstyliste en bedrijfsleidster ruim 14 jaar ervaring opgedaan met de mooiste kapsels en stylingelementen voor de meest uiteenlopende gelegenheden zoals bruiloften, fashionshows, beauty evenementen en zelfs op grote festivals mocht ik mijn kunsten laten zien!

 

Sinds 2009 werk ik als zelfstandige duizendpoot en ontwikkel ik me nog steeds elke dag!

Het geeft me telkens weer energie om nieuwe projecten te bedenken en om de lat steeds weer wat hoger te leggen!

Denken in mogelijkheden geeft vaak de meest creatieve oplossingen!

 

Ik zet mijn ruime ervaring graag voor u in tijdens een huidverzorgende of huidverbeterende kwaliteitsbehandeling in mijn salon of als Haar & Make-Up Artist tijdens een fotoshoot, een evenement of op uw trouwdag!

Door de jaren heen heb ik een mooi netwerk opgebouwd en heb ik geleerd hoe een bruiloft, of een beauty gerelateerd evenement, goed georganiseerd kan worden, daardoor kan ik u ook ondersteunen als weddingplanner of eventplanner!

Uw wens staat altijd centraal! Prettige en heldere communicatie in combinatie met jarenlange ervaring staat garant voor een perfecte uitvoering van uw wens! ik ben altijd gepassioneerd bezig met uw beauty wensen!

Graag ben ik u van dienst als uw schoonheidsspecialist, Make-up Artist en hairstylist!

 

groetjes,

Linda Brinks - Ruiter

gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste/make-up artist en Top Hairstyliste.

bottom of page