wedding & event planning

Al jaren ben ik s'morgens als eerste aanwezig op bruiloften of feestjes.... Eerst een bak koffie en een gezellig gesprekje met de bruid en dan begin ik met haar en make-up.

Maar... Het is vaak niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! Al weken voor de grote dag hebben wij namelijk al een proefsessie gehad en hebben wij jouw kapsel en make-up afgestemd op je jurk en je accessoires.... ruim een week voor de grote dag ben ik al bezig met het bestuderen van de foto's en mijn aantekeningen van de proefsessie...         Heb ik alle make-up en accessoires wel op voorraad? Waar moet ik allemaal op letten? Heb ik nog meer feestgangers op mijn planning staan die voor de ceremonie of eerste foto's op tijd klaar moeten zijn? hoelang is het rijden? etc... etc... etc...

Het zijn maar een paar kleine voorbeelden van dingen die je gewoon goed moet regelen om niet voor verrassingen te komen staan!

Elke bruiloft is compleet anders! Het is altijd maatwerk!

Mijn doel is om het bruidspaar gerust te stellen! Het bruidspaar staat tijdens hun dag centraal. 

Met mijn ervaring op ruim honderd bruiloften, van heel klein en intiem tot heel groot en exclusief, kan ik u als bruidspaar volledig ontzorgen zodat u de mooiste dag van uw leven stressvrij ervaart! Ik denk daarbij al graag met u mee in het voortraject zodat ik mijn ervaringen al vroeg met u kan delen! 

 

Wat kan ik voor u betekenen? 

Ik ben op uw dag het aanspreek punt namens u! 

Ik heb, door de jaren heen, een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd waarmee elke bruiloft, groot of klein, integraal kan worden georganiseerd. 

Niet alleen uw haar en make-up zijn bij mij in vertrouwde handen, maar ook algehele styling en aankleding van uw bruiloft, de algehele coördinatie van alle activiteiten en derden (vervoer, fotografie, videografie, begeleiding van dag en avondgasten, muzikale omlijsting, trouw en ceremonie locaties, BABS, bloemen etc...) en alle aspecten die nodig zijn om uw bruiloft onbezorgd te beleven, verzorg ik, met mijn team, met veel plezier! 

Als uw weddingplanner, of dag coördinator, denk ik vanaf het allereerste begin met u mee! 

Samen gaan we brainstormen over uw bruiloft! Dit is een creatieve sessie waarin we uw ideale plaatje concreet gaan maken! 

Uiteraard heeft u veel leuke dingen om over na te denken.... 

Welk type bruiloft past eigenlijk bij u?

Waar wilt u uw dag doorbrengen? aan het strand? op het platteland? in de stad? of misschien wel in het buitenland?

Welke sfeer hoort daarbij?

Hoe ziet de ceremonie eruit?

Wat gaan we met de receptie doen?

Hoe gaan we de locaties aankleden? Wilt u een zaal? Een intieme setting? Of een uitbundig tentfeest? 

Wat staat er op het menu?

Welke band of DJ speelt er op het avondfeest? (of houdt u meer van een solist op een gitaar of piano? of misschien wilt u helemaal geen muziek?). 

Als we uw wensenlijst compleet hebben ga ik voor u bezig om, binnen uw budget, alle opties en mogelijkheden voor u op een rij te zetten. 

Ik kom met een uitgebreid voorstel en met een uitgebreid plan van aanpak. 

Op basis van dat plan van aanpak maken we samen een planning waarin we iedereen meenemen...

Ik zorg ervoor dat iedereen op de juiste plaats, de juiste tijd het juiste " ding" doet... en dat iedereen weet wat er wordt verwacht.

Meer weten over mijn diensten als uw weddingplanner? 

Neem vrijblijvend contact op om samen een afspraak te plannen! 

Groetjes,

Linda!